30 Ağustos 2010 Pazartesi

İstanbul "Moda" Haftası


Herkes bi ucundan kendini İstanbul Moda Haftasının akışına kaptırmışken, Moda Haftası haberleri dört bi yanı sarmışken biz de kendi "Moda" haftasonumuzu yapalım dedik.. 
Moda bizim için bi hayli özeldir.. Ne zamandır gidememiştik..

Gerçi en son Nisan'da Ayçiyle buluşmuştuk fotoğraf detaylarını konuşmak için.. Benim için detay bahaneydi ya, neyse.. =) O gün tek kare fotoğraf çekmediğimize pişmanım şimdi.. =)
Ne diyordum!? Moda! 
Sevdiceğimle önceki sene ilk kez bi Mart akşamı tartıştıktan sonra gitmiştik Moda'ya..(nereden hatırladığımı düşünür şimdi, biliyorum..) İkimiz de gayet sessiz ve suratsız yürümüştük..
Ama sonra hep ennn mutlu günlerimiz geçti Moda'da.. Sabah saat 8'de buluşup, elimizde termoslarımızla dünyanın yolunu yürüdük.. Kiralamayı çok istediğimiz o evin önünde defalarca kahvaltı ettik, hayaller kurduk..
Evin önündeki bank bile evimiz oldu sanki!

Evlenme teklifimi Moda'da aldım.. O günü hatırladık da, deli gibi fırtına vardı yine.. Bir gün öncesi bol güneşli olunca sevgilim bana inanmamış, açık bir yer ayarlamıştı..  Oysa ben daha bi tane bile günlük güneşlik 13 Ekim görmemiştim.. Fırtına eşliğinde yemek ve teklif sonrası bankımıza gitmiştik.. Bir video çektiğimizi hatırladık ve izledik bugün.. Allahım o ne fırtınaymış ve biz inatla bankımızda oturmuşuz.. =)) Düğüne şaşmamak lazım, oldukça bereketliyiz bu konuda.. =))

Bu da "O" günden bi kare.. 


Neyse.. Bugün Moda!
Bir ramazan günü daha orucu yedik.. Ben midemden dolayı zaten tutamıyorum ama tutan adamı da yoldan çıkardım.. Yetmedi, bi de diyeti bozdum.. Ayçiyle gittiğimiz yere gitmişken aynı kahvaltıyı etmesek çatlardık ama.. Ritüel haline getirebiliyoruz bazı şeyleri..





 Bankımızda ve çevresinde fotoğraf çektik bol bol.. Tam anlamıyla bi Pazar keyfiydi ve biz uzuuuuunn zamandır böylesini yapamamıştık.. =)



Geri dönüş yolunda bi lise duvarında aşağıdaki çiçek fotoğraflarına rastladık, şebeklik yapmasak olmazdı..


Sapa'ya gidelim dedik ama Mehpare teyze biz gelmiyoruz diye midir nedir, açmamıştı.. Bir ritüel daha yerine geldi, kapıda kaldık! =)) 
 Böylece yeni açılan bi yer keşfettik Kadıköy'de ve fenerlerini çoook sevdik! =)


Eve dönmeden önce annelerimiz için hazırladığımız sürprizi tamamlamalıydık, kolları sıvadık ama günün sonunda birazcık (!) yorulmuştuk..

Geçen iki senedeki performansımızla bugünü kıyasladık da, sokaklar yormuş bizi..  =)

3 yorum:

Kolyekolik dedi ki...

Bu kadar moda yazısının arasında, en sevdiğim...oh be dedirten bi yazı olmuş :)

Dilhan dedi ki...

=)))eee herkes kendi moda'sının peşindeydi bu hafta.. teşekkür ederim.. =))

Beyaz dedi ki...

Fotoğraf harikaydı, çok beğendim :)
Mutluluklar bu arada