6 Ağustos 2010 Cuma

Hastalıklardan sonra gelelim sakarlıklara.. =)

Evet evet! Sakarım ben.. Çooook hem de! 
Bu yeni bi şey de değil  üstelik.. Ben kendimi bildim bileli sakarım! Her gittiğim şehirde en az bir kez düşerim... Dizlerim yara bere içindedir hep, ayaklarım burkulur sürekli.. Ellerimde kesikler ve vücudumun muhtelif bölgelerinde yanıklar!..
 Başucu kremi gibidir "Silverdin" benim için. Her daim mutfaktadır.. Ve yedeği de bulunsun diye fazla fazla aldığım nadir şeylerden biri de yarabandı!..
Geçenlerde fırına yapıştı bacağım, bi silverdin sürdüm, önemsemedim! Çocukken de davul fırına ve gaz sobasına yapışmıştım zaten.. Alışığım kısacası.. 
Dün akşam işten geç gelip aceleyle mutfağa girince önce tavanın sapına yapışmak suretiyle yandım.. Silverdin bile dindiremedi bu sefer.. Tam yanığı atlattım derken şimdi de rondonun bıçağıyla elimi kestim! Tam mutfağı toplarkeen carrt diye kesti elimi! 
Neyse 15 dakikada durdurdum kanamasını ama annemi istedim çok.. Olsaydı "Ne sakar şeysin kızım sen yaa!" derdi hemen =)
Hala sızlıyo içten içe.. 

Demek ki neymiş; kullanma kılavuzunda yazan "Dikkat parçalar kesicidir!" ibaresini dikkate almak lazımmış... Artık rondo fobim var, duyrulur! =)

4 yorum:

sünter dedi ki...

Inanamiyorum sana, saka gibisin:))

Sen kesin cok acelecisindir ve hizli hareket ediyorsundur sakarlik ordan gelir diye düsünüyorum.

Sakin ol güzelim sakin, korkma isler kacmaz seni bekler nasil olsa:))

Ayy...yanik kötüdür ya bak yine icim sizladi simdi:(
Gecmis olsun canim.
Öpüyorum

Dilhan dedi ki...

Aynen öyle valla! Hem şaka gibiyim, hem aceleciyim, kabul ediyorum =)))
Ne geliyosa aceleden ve tezcanlılıktan geliyo başıma =))

Valla Sünter teyzecim yanıklarla birbirimize çok alıştık galiba ama bu doğrayıcıların bıçağı hakikaten keskinmiş. Sadece elim çarptı, baya derinden girmiş.Yanıktan beter..

Umarım yarın geçmiş olsun demenize gerek kalmicak bi post yazabilirim. Teşekkürler, öpüyorum çooook! =))

Unknown dedi ki...

Aman dikkat :) Özellikle mutfak bayanlar için bazen çok tehlikeli olabiliyo,ben de bıçaklarla başı dertte olan bi ev kadıncazıyım :) ne zaman azıcık keskin bi bıçak kullanmaya kalksam mutlaka biyerimi keserim :) yalnız değilsiniz yani :)

Dilhan dedi ki...

Mutfağa tövbe kıvamına geldim Zeliha.. İnanılır gibi değil, dün iki yerimi daha yaktım! Ama pes etmiyorum.. Mutfak bizi yutamicak! =))Yalnız olmadığımı bilmek güzel dicem ama her seferinde bi yerini kesmene sevinmiş gibi olucak =))

Anladın sen beni.. Teşekkürler.. =))