31 Temmuz 2010 Cumartesi

Cumartesi Laneti II

Evimizde ikinci cumartesimiz ama şimdiden Elm Sokağı Kabusu serisiyle yarışıyoruz... Geçen haftaki  digiturk ve ttnet kabusundan sonra dün gece televizyon bozuldu! Çok sevgili kocamın evde en titizlendiği elektronik alet televizyon olunca, seyreyleyin gümbürtüyü!!! 
Kahvaltıya oturduğumuz andan beri teknik servislerle tartışıyoruz geçen hafta olduğu gibi.. Üstelik bu sefer 3 saatlik bi görüşmeden sonra teknik servisi ikna etmişken, şimdi de evden çıkmamız gerekiyor! 
Daha da kötüsü, dün geceden beri çıkardığı seslerle ödümüzü (tamam tamam sadece benimkini) koparan televizyon şu an şakır şakır çalışıyoooooor!!!
Burdan ayçi'me sesleniyorum ustalardan çekmedim teknik servislerden çektiğim kadar...

30 Temmuz 2010 Cuma

Tarihi bi gün bugün...

Bugün Ayçi'ye yorum yazmak isteyip, çetrefilli olduğunu görünce "Nerdeyse yorum yazmak için blog yazasım geldi!" diye söylenirken bi de ne göreyim! Bundan iki sene önce bir heves açıp da kelime yazmadığım blogum hala beni bekliyormuş!
Gün bugündür dedim... Ve başladım kurcalamaya.. O dönem sıkıldığım bütün detaylara sabır gösterdim ve işte burdayım! Hem de bir zamanlar neredeyse marka(!?!) haline gelmemi sağlayan "morelma" olarak..
Benim için büyük, internet alemi için küçük bir adım!
Ama işte.. Buradayım! =)